Bülten Asunim

Güneş enerjisi sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve birçok başarılı projeye imza atmış olan Asunim Türkiye; Türkiye’nin önde gelen köklü inşaat ve turizm gruplarından Aloha Grup ile 8.3 MW’lık saha üzeri güneş sistemi için EPC sözleşmesi imzaladı. Toplamda 120.000 m² lik alan üzerine kurulacak plan projenin 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması hedefleniyor. Yılda 12 milyon kWh elektrik üretmesi beklenen projede JİNKO solar marka güneş panelleri, REFUsol marka inverterlar kullanılacak.

Asunim Turkey, a leading Solar EPC company in the Turkish market with considerable references, signed an EPC contract of 8.3 MW with Aloha Group, a solid group of companies with projects in the construction and tourism sector. The project will be implemented on a 12ha field and is expected to generate more than 12GWh of electricity  per year. Expected completion date within 2 months. Solar Power Plant will be installed with Jinko Solar modules and Refusol Inverters.

Çözüm Ortaklarımız